Bandager og skinner

UDLEJNING OG SALG

DonJoy er en af de førende leverandører på verdensplan, af skinner og bandager, til rehabilitering og smertelindring under fysisk aktivitet. DonJoy skinner bruges ofte til knæskader og andre ledskader så man kan fortsætte med f.eks. ski, håndbold og fodbold. DonJoy er kendt for deres kompromisløse kvalitet, hvilket gør dem til det fortrukne mærke for mange sygehuse, kirurger, fysioterapeuter og sportsfolk.

Ved at anvende en knæskinne kan man nedsætte belastningen og mindske risikoen for vrid og overstræk, og derved undgå skader.

Har du ondt i knæet eller problemer med hævelse, løse ledbånd eller korsbånd kan en knæskinne fra DonJoy være løsningen.

Skinner og bandager sælges kombineret med vejledning hos DonJoy certificeret fysioterapeut hos Thyholm Fysioterapi.

Man kan købe special fremstillet knæskinner, som der tages mål til, hos Thyholm Fysioterapi. Disse knæskinner sikre optimal tilpasning til dit knæ.

Derudover udlejer vi knæskinner. Vores udlejningsskinne er DonJoy´s Armor Fourcepoint, og er verdens mest effektive skinne til beskyttelse af forreste korsbånd, hvilket er dokumenteret i flere videnskabelige studier. Armor Fourcepoint er en let knæskinne i kraftig aluminium baseret på den patenterede 4-punkts teknologi samt Fourcepoint fra DonJoy. Skinnen anbefales til moderate/store skader på forreste korsbånd (ACL), bagerste korsbånd (PCL), Inderste sideledbånd (MCL) og yderste sideledbånd (LCL). Grundet skinnens styrke og teknologi, er den særlig velegnet til høj risiko sportsgrene, som fx motor cross og ski.

Lejepris: 999 kr. for 10 dage

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring en skinneløsning eller bandageløsning til dig eller se mere på www.fysiolab.dk