Om Erektil Dysfunktion/rejsningsproblemer

Erektil dysfunktion, også kaldet impotens er manglende evne til at opretholde en rejsning under seksuel aktivitet. Det er en tilstand, og altså ikke en sygdom. Tilstanden rammer mange mænd, og kan have en stor påvirkning på livskvaliteten og parforholdet.

Ofte starter det med at forekomme i perioder, men bliver gradvist oftere. Det rammer ofte mænd omkring 40 års-alderen og opefter, men kan også ramme yngre.

Det er hyppigt forekommende hos mænd over 60 år og ses ved 20-25% ved mænd over 65.

Årsagen bag tilstanden er blandt andet alder, diabetes, forhøjet blodtryk, dyslipidæmi (forhøjet kolesterol), bivirkninger ved medicin, overvægt, mangel på testosteron, rygning og alkohol. Der kan også være psykiske og sociale faktorer involveret i problemerne.

Den direkte årsag til rejsningsproblemer er i de fleste tilfælde åreforkalkning i blodkarrene i penis.

Rejsning er afhængig af en tilstrækkelig blodtilførsel til svulmelegemet i penis, og derfor giver åreforkalkningen problemer når blodet gerne skal strømme til.

Om behandlingen:

Den måde vi behandler rejsningsproblemerne på, er ved at give fokuserede chockbølger direkte på penis’ svulmelegeme. Behandlingsforløbet strækker sig typisk over 5-10 gentagne behandlinger over en periode.

Bølgerne gives på svulmelegemet og på mellemkødet og er ikke forbundet med smerte.

Chockbølgerne sender lydbølger ind i vævet, som stimulerer blodcirkulationen og dannelsen af nye blodkar. Og da det er den nedsatte blodcirkulation der ofte er skyld i rejsningsproblemerne, er dette en ret effektiv og direkte måde at behandle problemet på.

Chockbølgebehandlingen er derfor en hurtig og naturlig behandling mod impotens. Den er uden bivirkninger, og der er ingen nåle eller medicin involveret i behandlingen.

Behandlingen er meget veldokumenteret og kan i 75 % af tilfældene forbedre sexlivet.

I undersøgelser er det også erfaret at brug af medicin kunne minimeres eller helt fjernes efter chockbølgebehandlingerne.

Spørg gerne lægen

Det vil altid være en god idé at tage kontakt til egen læge hvis du gentagne gange har oplevet rejsningsproblemer i løbet af 3 måneder, da der kan ligge en behandlingskrævende sygdom eller tilstand til grund for rejsningsproblemerne. Lægen vil undersøge dig hvis der findes grund til dette.
Der kræves ikke lægehenvisning

Når du tager kontakt til os

  • Vi aftaler en tid hvor du kan komme på klinikken til samtale og 1. behandling
  • Ved 1. behandling vil der være afsat 30 minutter til først en startsamtale hvor vi gennemgår problematik og evt. sygdomshistorie og for at sikre at behandlingen er den rigtige for dig Derefter laver vi selve behandlingen, som tager ca. 15. minutter
  • De øvrige behandlinger vil tage omkring 15-20 minutter pr. gang
  • Du skal forvente 5-10 behandlinger

Det er vigtigt for os at gøre opmærksom på at samtale og behandlinger foregår i fuld diskretion og med tavshedspligt.

Når du møder på klinikken og sidder i venterummet, foregår alt som hvis du skulle til en hvilken som helst anden behandling.

Når du kommer ind i behandlingsrummet, låser vi døren så vi er sikre på at ingen kommer uventet ind. Det er vigtigt for at du kan slappe af og være tryg ved behandlingen.

Vi bestræber os endvidere på at lægge din behandling efter dit ønskede tidspunkt på dagen. Aftentider er også muligt efter aftale.

Dette er et internationalt spørgeskema omkring rejsningsfunktionen.
Du skal svarer omkring din rejsningsfunktion indenfor de sidste 6 mdr.

Priser

1. konsultation:1000,00 kr.
Normal behandling:750,00 kr.
Pakke tilbud bestående af 1. konsultation og 4 normal behandlinger: 3500,00 kr. (spar 500,00 kr.)

 

Du er desuden meget velkommen til at ringe til os og høre nærmere om behandlingen, inden du beslutter om det er noget du vil prøve.

 

 

Kontaktinformation:

Thyholm Fysioterapi

Midtpunktet Thyholm
7790 Hvidbjerg

97871595
mail@thyholmfysioterapi.dk

Kristian Simonsen

Fysioterapeut Kristian Simonsen

Direkte nr. til Kristian 81617040

Fysioklinik Snedsted

Østeralle 10a
7752 Snedsted

97937056
mail@fysiosnedsted.dk

IMG_3438

Fysioterapeut Rasmus Munk

Direkte nr. til Rasmus 61997130

Ønsker I at vi kontakter Jer for at høre nærmere?