Vores målsætning

Målet for ThyFys er at være førende inden for fysioterapeutisk undersøgelse og behandling i Struer, Holstebro, Lemvig og Thisted kommuner.

Borgere bosiddende i Nordvestjylland fortjener det bedst mulige nærsundhedstilbud overhovedet. Dette hovedsageligt med baggrund i, at der bliver længere til undersøgelse og behandling på sygehusene. En udvikling der påvirker trygheden hos borgerne i hele Nordvestjylland.
Derfor må læger, fysioterapeuter og andre sundhedsfaglige instanser i lokalområderne være ekstra dygtige, grundige og fremsynede for at kunne tilbyde optimale nærsundhedstilbud der indeholder undersøgelse og behandling i meget høj kvalitet.

Vi skal være dygtigere end nærsundhedstilbuddene i de større byer og i øst Danmark, for at kunne levere topkvalitet i undersøgelse og behandling nu hvor sygehusene ikke længere er i vores baghave. Denne opgave løfter vi allerede og vi er klar til at løfte den i fremtiden.
Struer, Holstebro, Lemvig, og Thisted kommuner er ikke et udkantsområde for fysioterapi og andre sundhedsfaglige specialer.

Tvært imod… vi er foregangsmænd- og kvinder.

Med venlig hilsen
Fysioterapeuterne hos ThyFys
(Thyholm Fysioterapi, Fysioklinik Snedsted, Vestervig Fysioterapi og FysioLab.dk)